Lakidis Machinery

Πιο ζουμερό κρέας με τη Βαρέλα μάλαξης TBL90

28 Ιανουαρίου 2021

Κάρυπάπρικατζίντζερ , σαφράνσκόρδο ή εστραγκον ; Ό,τι μαρινάδα και αν επιλέξετε, το TBL90 σας υπόσχεται ένα τρυφερό και άκρως  γευστικό αποτέλεσμα! Κατά την διαδικασία παρασκευής  προϊόντων από  κοτόπουλο, το κρέας αναμιγνύεται με μια ποικιλία συστατικών, όπως  μπαχαρικάμυρωδικά και αλάτι.

Το μαρινάρισμα, είναι ο πιο απλός τρόπος για να τονιστεί  η γεύση των πουλερικών και σε συνδυασμό με την μάλαξη, σκοπό έχουν πέρα από το να ενισχύσουν ή να βελτιώσουν αρωματικά και γευστικά το κοτόπουλο, προσθέτοντας υγρασία και λιπαρά, να βοηθήσουν  στην τρυφεροποίηση του τελικού προϊόντος.

 

Εδώ η Lakidis SA έρχεται για να δώσει μια λύση υψηλών προδιαγραφών στην προετοιμασία των προϊόντων κοτόπουλου , παρουσιάζοντας την Βαρέλα TBL 90 με τεχνολογία Vacuum. Η αργή και ρυθμική ανάδευση που πραγματοποιεί η βαρέλα σε συνδυασμό με την αρνητική πίεση, έχει ως αποτέλεσμα την μάλαξη των μυϊκών ινών και την δημιουργία ενός μαλακού και τρυφερού κρέατος.

Καθώς η τεχνολογία Vacuum αναγκάζει το κρέας να ανοίξει τους πόρους και τις ίνες του, η μαρινάδα εισχωρεί στο κέντρο του κάθε κομματιού του κοτόπουλου πετυχαίνοντας  ομοιόμορφο μαρινάρισμα και τελικά ένα πιο ζουμερό , γευστικό και εμφανίσιμο τελικό προϊόν

Μετάβαση στο περιεχόμενο